Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Szeretettel köszöntjük a Miskolci Egyetem Konfuciusz Intézetének honlapján. Örülünk, hogy látogatásával megtisztel bennünket!

 

A Miskolci Egyetemen 2012 óta folyik szervezett, intézményesített kínai nyelvoktatás. Az első esztendőben egy kisebb központ adott otthont a képzéseknek, majd 2013 augusztusában megalakult Magyarország harmadik Konfuciusz Intézete.

 

Intézetünk egyedisége, hogy mind a létrehozását, mind a fenntartását két partner segíti. A Konfuciusz Intézetek globális hálózatában rendhagyó módon két felsőoktatási képzőhely és egy vállalat működik együtt. A Miskolci Egyetem és a Pekingi Vegyipari Egyetem oktatási és kulturális partnerségét a jentaji-kazincbarcikai vegyipari cégcsoport, a Wanhua-BorsodChem egészíti ki.

 

Reméljük, hogy képzéseink, programjaink elnyerik tetszését és hamarosan aktív közösségünk tagjaként üdvözölhetjük! Új tudása birtokában használja ki az Intézet nyújtotta lehetőségeket: a tanfolyamokat, az ösztöndíjakat, a rendezvényeket, a táborokat, a nyelvvizsgákat és a gyakornoki programokat.

 

Sok sikert és örömöt kívánunk a kínai kultúra és nyelv felfedezéséhez, megismeréséhez!

 

 

Baráti üdvözlettel:

                                                                                                  

Prof. Liu Jie és Dr. Kuttor Dániel

az Intézet igazgatói