Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Új oktatási partnerünk: a mezőkövesdi Szent László Gimnázium

2020. március 15., 10:55
Kínai nyelvoktatással gazdagítjuk a Szent László Gimnázium képzési palettáját

Örömmel adjuk hírét, hogy a január végi, kéthetes kínai tréning sikerére építve március 5-én megkezdtük a rendszeres, heti kínai nyelv- és kultúraoktatást Mezőkövesden.

Az együttgondolkodást a tekintélyes oktatási intézmény munkatársaival tavaly nyáron kezdtük meg. Az elmúlt félévben Juhász Jánosné Igazgató asszonynak és kolléganőjének, Krajnyákné Barna Anikónak köszönhetően megismerkedtünk a gimnáziummal, és helyi igényekre szabott kínálatot tudtunk összeállítani.

Ennek megfelelően a Konfuciusz Intézet tanárnői először az ősszel az iskola kulturális eseményein vettek részt, majd januárban egy intenzív kéthetes tanfolyamot indítottak a Szent László Gimnázium diákjai és a helyi érdeklődők részére. A foglalkozások kis csoportban (10-12 fő) zajlottak, a nagyobb tanulási hatékonyság és a közösségi élmény elérése érdekében. Fan Liyun (Kristi) és Wang Ting (Titi) végezte a kínai nyelv oktatását és a kínai kultúra bemutatását.

Az intézmény vezetői és a tanfolyam résztvevői kérésére március elejétől új formában, hetente (csütörtök délutánonként, 4 órától) folytatjuk kulturális missziónkat Matyóföld központjában. Tanárnő: Wang Ting.

Az új oktatási rendszerint a képzést a tanév végéig on-line formában végezzük.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket, a kezdő kurzus keretében!

Köszönjük az iskola támogatását, bízunk a jövőbeli sikeres együttműködésben!