Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Egyetemi elismerés Intézetünk igazgatóinak

2020. szeptember 8., 10:35
Prof. Liu Jie és Dr. Kuttor Dániel a nemzetközi kapcsolatok, különös tekintettel a magyar-kínai bilaterális kapcsolatok fejlesztéséért végzett munkája elismeréseként kitüntetéseket vehetett át Egyetemünk rektorától.

Szeptember 5-én, szombaton délelőtt a tanév kezdetén rendezték meg a Miskolci Egyetem díszaulájában, a kitüntetésátadó ünnepséget. Egyetemünk rektora, volt kancellárja és dékánjai azon oktatókat és dolgozókat ismerték el, akik az elmúlt tanévekben kiemelkedő munkájukkal segítették az egyetem fejlődését.

Az idei díjazottak között szerepeltek Prof. Liu Jie és Dr. Kuttor Dániel, az Intézet társigazgatói. Mindketten Prof. Dr. Horváth Zita Rektor Asszonytól a kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért, 2017-től végzett áldozatos munkájukért kapták elismerésüket. Míg Prof. Liu Jie, a Konfuciusz Intézet kínai igazgatója az „Egyetem kiemelkedő támogatója” címben, addig Dr. Kuttor Dániel magyar igazgató a „Signum Aureum Universitas Miskolcinensis” kitüntetésben részesült.

Szívből gratulálunk az Intézet vezetőinek és hálásak vagyunk mindazoknak, akik segítették az eredmények és sikerek elérését!