Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Intézetünk két pedagógusa is "Kiváló tanár" elismerésben részesült

2020. augusztus 12., 14:15
Az Intézet történetében először kiemelkedő teljesítményükért díjaztuk munkatársainkat. A 2019/2020-as tanév végén Xiaoyan Qin (Joy) és Fan Liyun (Kriszti) kaptak kiválósági díjat. Gratulálunk!

Ünnepélyes keretek között,július 15-én köszöntöttük azokat a tanárokat, akik a 2019/2020-as év áldozatos munkájukkal segítették a fiatalság szellemi gyarapodását.

A „Kiváló tanár” díj célja felhívni a figyelmet, az elkötelezett pedagógusok munkájának fontosságára. A „Kiváló tanár” kitüntetéseit LU Xu Zhong attasé a Kínai nagykövetség kultúráért és oktatásért felelős szakdiplomatája adta át, példamutató munkája elismeréseként díjazott lett Kristi Fan (Kriszti), és Xiaoyan Qin (Joy). Wang Ting (Titi) tanárnőt elbúcsúztattuk két éves munkája után. Az ünnepelteket virággal Dr. Kuttor Dániel, a Konfuciusz Intézet igazgatója köszöntötte.

Liu Jie (Krisztina) igazgatónő kiemelte, hogy munkájukat kiemelkedő hivatástudattal, és odaadással végzik, sokféle újítással ösztönzik a gyerekeket a tanulásra. Az oktatás-nevelés terén kivételesen magas színvonalú, példaértékű, kivételes eredményt értek el, igazán elismerésre méltó az a tudatosságuk és az igényességük. Tanítványaival való kapcsolatuk példa értékű, munkatársaik megbecsülik és tisztelik.

Szívből gratulálunk tanárainknak!