Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Nyelvi és kulturális tanfolyamok, kurzusok -

több formában és helyszínen

 

Az Intézetünk különböző formában, a megye több településén teszi elérhetővé a kínai kultúra- és nyelvoktatást. A képzések az Egyetemen, a társalapító Wanhua-BorsodChem iparvállalatnál és a szerződött oktatási intézményekben (általános és középiskoláknak) szervezetten, regisztrációt követően választhatók.

Csatlakozzon a hálózathoz, és éljen a lehetőségekkel!

VÁRJUK az érdeklődők: egyének és intézmények jelentkezését!

 

Kínálatunk:

  1. Egyetemi képzések: a Miskolci Egyetemen, az akadémiai tanévek idején kilenc nyelvi és egy kulturális modul választható. A nyelvi modulok közül hat (HSK 1-6) elsődlegesen az írásbeli képességeket, három (HSKK 1-3) a szóbeli kommunikációt fejleszti. A kulturális modul Kína történelmével, földrajzával, tájaival, népeivel ismertet meg. Emellett az egyetemvárosban rendszeresen tájékoztató (ösztöndíjról) és ünnepi (a kínai naptárhoz kapcsolódóan) alkalmakat tartunk.

Az új, aktuális órarend ITT érhető el.

  1. Iskolai képzések: Borsod-Abaúj-Zemplén megye négy településén, tucatnyi oktatási intézményben vagyunk jelen és dolgozunk együtt a helyi pedagógusokkal. Az együttműködés változatos formákban történik: a szabadidős tevékenységektől az órarend szerinti oktatásig (a kínai, mint második válaszható idegennyelv).

A partneriskolák friss listája itt tekinthető meg.

  1. Vállalati képzések: igény szerint szervezünk és rendezünk céges tréningeket és kulturális rendezvényeket, melyek az alkalmazottak ismereteit bővítik, illetve tájékozottságát fokozzák Kínával kapcsolatosan. Az események programjának választható tartalma bő: a szórakoztatástól (zene-, tánc-, írásművészettől), a speciális nyelvoktatáson keresztül a releváns ipari és üzleti tudás és gyakorlat átadásáig terjedhet.

További információk: china1@uni-miskolc.hu.

  1. További off-line ás on-line képzések: szerzonálisan újabb és újabb programokkal jelentkezünk ingyenes vagy kedvezményes formában. Érdeklődjön közvetlenül Intézetünkben vagy látogasson el a közösségi média felületünkre.

 

Egyéni, speciális igényeknek is szívesen megfelelünk. Keressen bennünket bizalommal, ha magánoktatást vagy egyedi tartalmú képzést szeretne!